joi, 3 noiembrie 2016

Rugaciune catre Sfanta Rita

O, Preamilostiva Sfanta Rita, ajutorul celor sarmani, nu s-a auzit niciodata ca cei ce s-au indreptat catre tine in necazuri cu o adevarata incredere sa nu fi fost ascultati. O, oare eu singurul voi fi acel nefericit nedemn de privirea ta, eu singurul neascultat de tine? O nu, iubita mea Sfanta. Tu stii ce inseamna a suferi si ca suferinta mea e atat de mare.
Necazurile ma strang din toate partile, suferintele imi apasa inima, stramtorarile imi amarasc zilele si orice picatura de sprijin omenesc dispare din jurul meu. Ce alta speranta imi mai ramane dupa Dumnezeu si Sfanta Fecioara decat la tine, o dulce mangaietoare a celor care sufera. Gandeste-te asadar la mine. Obtine-mi de la Domnul resemnare in impotriviri, mangaiere in intristari, eliberare de orice rau si ajutorul particular pe care ti-l cer acuma ........................... (se spune necazul). Amin.
Tatal nostru...
Bucura-te Marie...
Slava Tatalui...

5 comentarii:

  1. Bunicii cu mine si parintii sintem REPUBLICATI[trening adidas, semnam,la TAP.RAD] 1800-vesnic pe,, merturii si bilete,, vesnic[sa stiim toti la comun vii si morti.Sa fie bucataria mea cum vesnic,sa stiim drepturile ce-am luat ce ;uam,tot,adevarul vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie legea mea la sfanta Rita 1980-vesnc jur pe Ostie vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stiim subiectul cardarii ca mine in lumina TAP/RAD bilet, marturii din Depozit sa auda clar de la Guvern sa aiba pielea mea, sa stie realitatea toti 1800-vesnic.Sa stie MITA vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fie schela mea macheta la Prslop, R.M vesnic sinecura croitorie sa stie inima mea etern[libatia vesnica codicilul drept canonic] vesnic.Albastru vesnic.Sa aiba ei arhiva mea gratuit vesnic,maica TRIFONA mc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sint de Lege Straina eu parintii sotul 1900-etern si vesnic semnat cu sangele nostru vesnic zapise regaliste cuziste lanc vesnic.

    RăspundețiȘtergere