joi, 3 noiembrie 2016

Novenă făcătoare de minuni

După cum se poate deduce din denumire, această rugăciune se face fie 9 zile consecutiv, fie în 9 zile de joi consecutiv.

O, sfântă apărătoare a celor aflați in mare nevoie, tu, care străluceşti precum steaua speranței în bezna întunericului, binecuvântată Sfântă Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de răbdare şi tărie, model al tuturor etapelor vieții!
Alătur voința mea celei a lui Dumnezeu, grație Mântuitorului Iisus Hristos, care a îndurat purtarea coroanei de spini și căruia tu i-ai fost alături zi de zi. Mijlocește tu, cu harurile și virtuțile tale, ruga mea către Sfânta Fecioară Maria, ca să îmi asculte durerea întru slava lui Dumnezeu și sfințirea mea.
Îndrumă-mă și arată-mi calea cea bună, o, sfântă protectoare şi susținătoare a celor aflați la necaz, să pot obține iertarea păcatelor, perseverență, puterea de a păși cu curaj, bunătate și răbdare pe calea vieții......................................[Acum se spune dorința.]

Sfântă Rita, avocata imposibilului, roagă-te pentru noi!
Sfântă Rita, avocata celor neajutorați, roagă-te pentru noi!

Ajută-mă, Sfântă Rita! Roagă-te pentru mine, ca prin tine să-mi crească iubirea pentru Hristos şi pentru crucea Sa.

La final se vor rosti, în această ordine:
Tatăl nostru (de 3 ori) .....
Bucură-te, Marie, Cea plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvântată ești Tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și-n ceasul morții noastre (de 3 ori)
Amin (de 3 ori)

9 comentarii:

  1. Sa fie mancarea mea Gocioi, la adventi 7 1980-vesnic jur pe Stat.Intuneric vesnic cu constiinta eterna.Asa si familia neamul 1900-vesnic.Sinecuri vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa avem toti actele semnate de ,, lucratori specialist 3 luni, fara bilant defel,, cu acte 1900-vesnic,nu furam din inventar, nu luam pe buletin pe careva vesnic.Sa-i judece Domnul vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata familia fract viata,juram pe soldatul etern vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa aiba oamenii chipul meu la primar vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fiu inteleasa cu BAID si Vsd, intru suma vesnic[tot planul vesnic[legea vesnic].contencios,vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stie si sa le spuna sa am semn de afierosanie cap maini juramant de tacere cu procuratura si eu si familia de semper viva bine corect vesnic sa le spuna procuratura adevarul meu, si al familiei sa stiim toti sa avem semne pe noi de procuratura sa fiim afierositi procuraturii toata familia vesnic sa avem toti adevarul in acte vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa stie Caineniul la Troita DREPTATEA mea GOCIOI, vesnic sa stie ce sa faca cu probe viata LEGATIE TESTAMENTARA ca mine si tata, vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa stie groparii realitatea cum este in cimitir la masa groparilor unde-s informatiile una din doua ale lui R.M vesnic[implicatia vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa fie jucariile lui R.M in Altar 1980-vesnic[judecati de valoare vesnic].Suma lei vesnic.

    RăspundețiȘtergere